No Clash Fest I. – Atomçk/Bahratal/Impulsealer/Nic Śmiesznego/Vole

Publikoval admin v

Datum konání

22. 9. 2023    
6:00 pm - 10:30 pm

Event Type

Společná akce klubu Futra a Provozu Ostrava.
Line up:
VOLE /PUNK/CZ
Nemilosrdná chaos punk úderka z Prahy. Surový a energický set přesahující možnosti punku jako takového. Kousavé texty a piruety jsou součástí balíčku.
https://softskins.bandcamp.com/album/tohle-nen-prdel
///
BAHRATAL /BLACK METAL/CZ
Pražská black metal punk parta, plující ve vodách českého, klasického black metalu a divokého 90´ hc/punku. Členové kapel jako VOLE, SNĚŤ, V0NT, REMEK a dříve i legendární LAKMÉ. Čekej plnohodnotnou středověkou show přímo ze záhrobí.
https://bahratal.bandcamp.com
///
ATOMCK /GRIND/UK
Kvartet z jihozápadu Spojeného království. Už více než deset let rozvíjejí své kořeny hluku v jedinečně excentrickou a nekonvenční značku grindcore. Pronikavé vokály, přesné bicí, těžkotonážní zvuk a matematika, která hraničí s chaosem.
https://atomck.bandcamp.com
https://www.facebook.com/atomckgrind
///
NIC SMIESZNEGO /HC-PUNK/PL
Polský hc/punk z Debice s jasným názorem a silně politickými texty. Hudebně můžeš čekat promyšlený 90´hc s jasným vlivem taktéž ranných, polských punkových legend jako POST REGIMENT nebo třeba KLINIKA.
https://nicsmiesznego.bandcamp.com
https://www.facebook.com/NicSmiesznegoband
///
IMPULSEALER /GRIND/CZ
Totální duo mlátička ve stylu švédkých grindů ze Soběslavi a Havířova. Členové kapel jako BOWELFUCK, HIBAKUSHA nebo MARNE. Nedoporučujeme si držet odstup, Markovo bubenické, kulometné hnízdo tě z dálky kompletně rozemele.
https://impulsealer.bandcamp.com
https://www.facebook.com/impulsealer
///
Doors: 18:00
Ticket info coming soon
Kategorie: