Kutilský workshop pro ženy II. – repeat

Publikoval admin v

Skupina Gendertlachy pořádá již třetí díl Kutilského workshopu pro ženy!

Kutilské workshopy se konají v Galerii Plato. Třetí workshop proběhne 7.9.2022 od 17:30. Bližší info níže či na FB stránkách události.

Potřebuješ poličku na nové kytky? Sestavit novou skříň? Přivrtat na zeď hák, aby sis pověsila kolo? Nechce se ti na vše pořád volat někoho jinýho? Tradá hurá, pojď se všecko naučit s námi!

▰▰▰

Třetí workshop bude tak trochu druhý workshop. – Ehm, cože, wait?! – Téma druhého workshop mělo velký úspěch a nestačili jsme probrat vše, co bylo v plánu. Navíc bylo dost vedro a ve vedru se, jak známo, blbě pracuje. Takže si to na podzim, kdy snad už bude prostory Plata povlávat mírný větřík, zopakujeme.

▰▰▰

A co nás tedy čeká?

Podíváme se do hlubin univerzálního kufříku s nářadím (klidně si přineste ten svůj) a povíme si, co se k čemu hodí a k čemu to raději nepoužívat.

▰▰▰

A taky se seznámíme s akuvrtačkou/akušroubovákem!

▰▰▰

Nářadí bude opět k dispozici, takže nemusíte nikde nic shánět, ani s sebou tahat. Nejde o přednášku, takže všechny dotazy, stejně jako diskuze jsou vítány!

▰▰▰

𝐙á𝐣𝐞𝐦𝐤𝐲𝐧ě 𝐩𝐫𝐨𝐬í𝐦 𝐡𝐥𝐚𝐬𝐭𝐞 𝐬𝐞. ✋ Místa jsou omezená, ať nás tam není celý stadion. 🙂 Zároveň nám znalost počtu účastnic pomůže se dostatečně připravit, mít pro Vás dost židlí, materiálu apod.

▰▰▰

Sejdeme se opět ve středu, tentokrát 7.září od 17:30!

▰▰▰

Workshopné: 80 kaček (korun českých).

Těšíme se!