Clashless Society – aneb klubová spolupráce

Publikoval admin v

Spolupráce Klubu Futra a Provozu Ostrava dala vzniknout Clashless Society.

Cílem NO-CLASH FESTu je vyhnout se zbytečným střetům HC/punk/grindcorových koncertů. Avšak název má širší význam, a to podporování společnosti bez konfliktů obecně.

Místo vzájemných střetů v termínech jednotlivých koncertů raději společně budujeme a propojujeme. Pamatujme, že žádná forma střetu nepřináší tomuto světu nic dobrého. A tak je mnohem lepší spojit síly a pracovat společně.“

První společnou akcí bude No Clash Fest I. Na něm vystoupí kapely Atomçk/Bahratal/Impulsealer/Nic Śmiesznego/Vole.

VOLE /PUNK/CZ
Nemilosrdná chaos punk úderka z Prahy. Surový a energický set přesahující možnosti punku jako takového. Kousavé texty a piruety jsou součástí balíčku.
https://softskins.bandcamp.com/album/tohle-nen-prdel

///

BAHRATAL /BLACK METAL/CZ
Pražská black metal punk parta, plující ve vodách českého, klasického black metalu a divokého 90´ hc/punku. Členové kapel jako VOLE, SNĚŤ, V0NT, REMEK a dříve i legendární LAKMÉ. Čekej plnohodnotnou středověkou show přímo ze záhrobí.
https://bahratal.bandcamp.com

///

ATOMCK /GRIND/UK
Kvartet z jihozápadu Spojeného království. Už více než deset let rozvíjejí své kořeny hluku v jedinečně excentrickou a nekonvenční značku grindcore. Pronikavé vokály, přesné bicí, těžkotonážní zvuk a matematika, která hraničí s chaosem.
https://atomck.bandcamp.com
https://www.facebook.com/atomckgrind

///

NIC SMIESZNEGO /HC-PUNK/PL
Polský hc/punk z Debice s jasným názorem a silně politickými texty. Hudebně můžeš čekat promyšlený 90´hc s jasným vlivem taktéž ranných, polských punkových legend jako POST REGIMENT nebo třeba KLINIKA.
https://nicsmiesznego.bandcamp.com
https://www.facebook.com/NicSmiesznegoband

///

IMPULSEALER /GRIND/CZ
Totální duo mlátička ve stylu švédkých grindů ze Soběslavi a Havířova. Členové kapel jako BOWELFUCK, HIBAKUSHA nebo MARNE. Nedoporučujeme si držet odstup, Markovo bubenické, kulometné hnízdo tě z dálky kompletně rozemele.
https://impulsealer.bandcamp.com
https://www.facebook.com/impulsealer

///

Doors: 18:00
Ticket info coming soon


Provoz Ostrava and Futra Orlová in cooperation presents: CLASHLESS SOCIETY
We started this concept  of NO-CLASH FEST to avoid unnecessary clashes of HC / punk / grindcore shows around our areas, but the name can also refer to building a society against clashes in general.
It is better to build something together than fight for dates against each other… and remember, any form of clash doesn´t bring anything good to this world!