Listopadový program – postpunk, metal, punk i elektro

Publikoval admin v

Také na listopad jsme si pro vás připravili zajímavý program. Tentokráte bez KineDoku, ale nebojte se nic! V prosinci proběhne promítání rovnou dvakrát. Výstavu pro vás připravili klienti a klientky nízkoprahu a je pěkně tematicky strašidelná.

V listopadu trochu zvolníme

Listopadový program není tolik nabitý akcemi, což je dáno především tím, že si po oslavě narozenin musíme přeci jen trochu odpočinout.


Láska a smrt, tenisky a devadesátky, post-punky a indie

Na tenhle koncert se moc těšíme! No Vida je nová kapela ovšem s již řádně rozehranými členy*kami. Každý song na téhle nahrávce je takovou malou dobrodružnou cestou – nečekané zvraty, pohoda je střídaná naléhavostí.

Ať to jde… a dál? Nekonečný tělo. Sny, iluze, dny, bezbřehý bezčasí. Slíbil si to sám, pozdě, už se stalo. Sebelepší plán, bezbřehý bezčasí. (Bezčasí)

Garlands jsou jednou z nejméně doceněných kapel Česka. Velmi originální post-punk s jasně rozpoznatelným zvukem.

Poslední kapelou večera budou Patole. Jak o sobě říkají oni sami – jsou to takové hezké písničky o smrti a lásce.

Bylo léto Teď padá sníh Vločky na zem se slétají a já tě hledám v každé z nich. A jak rychle to přišlo, tak to rychle odešlo Jako letní déšť. Má cenu hledat odpovědi, když ty chceš utíkat? Tři, dva, jedna běž! Jen běž! (Nečas)


Fear of the Future Vol. II – thrash, metal, hardcore

V sobotu 19.listopadu trochu přitvrdíme. Refore do Futry přivezou svůj energický thrash-metal. Hever jsou brněnským čerstvým větrem v hard-corové krajině. Violent Reprisal posluchačům naservírují klasickou porci sžíravé Thrash-Death zloby. Soul Massacre pak netřeba představovat – ostříleným deathmetalovým harcovníkům navíc před nedávnem vyšla druhá fošna „Despair of Human Being“. 


Listopad přinese první Bass Occupation

Listopad opět zakončíme tanečně. 25.9.2022 vám k tanci zahrají:

RONYGEE /Audiobush/Good Vibrations
Goofee /Audiobush
Kniper /Super Hero Futra
Warp /Audiobush


A co nás čeká v příštích měsících?